Uw webbrowser is verouderd. Om alles op deze website goed te kunnen zien, raden wij u aan een recente browserversie te downloaden op deze pagina.

Sluit

DELTA the multi-utility company

Laat de tekst voorlezen met ReadSpeakerLees voor

DELTA voor woningcorporaties

Los van de verschillende keuzemogelijkheden voor uw elektriciteit- en gasvoorzieningen biedt DELTA u een aantal extra diensten om het u zo makkelijk mogelijk te maken.

DELTA voor woningcorporaties betekent voor u:

  • een efficiënte administratie
  • advies bij duurzaam investeren
  • woonlastenverlaging
  • een gecombineerd dienstenpakket
  • een optimale service

Efficiency
Binnen een paar muisklikken regelt u het leegstandsbeheer van uw complete woningenbestand met onze webapplicatie DELTA Internet Verhuis Assistent (DIVA).

CO2 neutraal en duurzaam
Wij geven samen met u invulling aan diverse doelstellingen en regelgeving waaraan u als woningcorporatie dient te voldoen. Bijvoorbeeld zoals opgelegd vanuit de overheid op het gebied van duurzaamheid en CO2 reductie.

Woonlastenverlaging
Samen met u realiseren wij woonlastenverlaging voor uw eigen bedrijfsvoering, klanten en medewerkers.

Multi-utility
Ontzorging van de klant staat bij DELTA voorop. DELTA onderscheidt zich met een gecombineerd dienstenpakket en introduceerde voor dit dienstencluster het begrip multi-utility.

Service
Er staat dagelijks een team van ervaren professionals voor u klaar op het moment dat u vragen heeft. U krijgt een persoonlijk aanspreekpunt bij onze OndernemersLinq. De begeleiding van intake tot implementatie is bij ons een vanzelfsprekendheid.

 

Contact

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bel mij terug

Ondernemer

Klant aan het woord:

l'escaut woonservice

 
 

Volgt u ons al?

ML Image