Zin en onzin van verschillende wachtwoorden

De zin en onzin van verschillende wachtwoorden

Vertel eens eerlijk… gebruik jij nog hetzelfde wachtwoord voor al je accounts? Dan ben je zeker niet de enige. Het is verstandig om overal verschillende wachtwoorden te gebruiken.

Onbezorgd ‘bingekijken’ met het beste internet

Onbezorgd ‘bingekijken’ met het beste internet van Zeeland

Volgens recent onderzoek van Telecompaper doet 57 procent van de Nederlanders tegenwoordig aan bingekijken, het bekijken van meer afleveringen van een tv-serie achter elkaar.

Je zomer start op ZeelandNet.nl met 'Uit in Zeeland'

Uit in Zeeland

Er is van alles te beleven in Zeeland. De rubriek ‘Uit in Zeeland' op ZeelandNet.nl heeft alle evenementen overzichtelijk voor je gebundeld. 

Ransomware voorkomen

Ransomware voorkomen

Stel je eens voor dat je computer met al uw foto's, video's en bestanden wordt geblokkeerd en pas wordt vrijgegeven als je losgeld hebt betaald...

Online privacy: zo bescherm je jezelf

Online privacy

Online privézaken delen is zo gemakkelijk geworden dat we dit dagelijks doen. We vergeten vaak onze privacy voldoende te beschermen.

Veilig internetten: de basis op orde

Veilig internetten: de basis op orde

We zijn continu online. Dat maakt ons kwetsbaar voor schadelijke software of hackers die ons persoonlijke gegevens willen ontfutselen.

Spam, Phishing en internetcriminaliteit

Veilig internetten

Internetcriminelen proberen je persoonlijke gegevens te verkrijgen, bijvoorbeeld via spam, malware, ransomware en phishing. Wat dit is, hoe je het herkent en hoe je dit kunt voorkomen? Wij leggen het je graag uit!

Tips voor het maken van een back-up

Je moet er niet aan denken: al je belangrijke bestanden, foto’s en video’s in één klap verdwenen. Het kan gebeuren dat je per ongeluk je bestanden wist, je computer crasht, besmet raakt met een virus of wordt gestolen. Kom niet voor verrassingen te staan. Maak een back-up en zorg ervoor dat je data op meerdere plaatsen aanwezig is.