Van foodtruckfestival tot zeehondensafari, er is van alles te beleven in Zeeland. De rubriek ‘Uit in Zeeland' op ZeelandNet.nl heeft alle evenementen overzichtelijk voor je gebundeld. Dus wanneer heb je tijd? Wat wil je gaan doen? En waar wil je heen? 

Jeroen van den Broek, communitymanager bij ZeelandNet.nl: “Van de ruim 80.000 bezoekers op ZeelandNet.nl willen er 3000 inspiratie opdoen uit de ruim 1300 activiteiten die op onze site vermeld staan: allemaal leuke dingen om te doen in onze eigen provincie. Voor Zeeuwen én niet-Zeeuwen.”

5 minuten

 “We willen het vooral zo makkelijk mogelijk maken voor de bezoekers van de Uit in Zeeland Rubriek.” zegt Jeroen. De gehele website is ‘responsive’, zodat je makkelijk en snel  met je telefoon kunt zoeken naar het leukste evenement in je eigen  omgeving. We werken samen met de VVV en Cinecity om het overzicht zo compleet mogelijk te maken. Particulieren en ondernemers kunnen ook zelf eenvoudig en gratis evenementen toevoegen en beheren. Binnen vijf minuten staat een uitje of evenement op de site.” 

Best bezocht

Jeroen ziet dat de rubriek erg populair is. “We verwelkomen dagelijks 80.000 bezoekers op de site en 3000 daarvan willen weten wat er te doen is. Daarmee zijn we de best bezochte evenementensite van Zeeland en daar zijn we natuurlijk trots op.” Jeroen verklapt dat ze bezig zijn met de voorbereidingen voor een verbeterslag. “We willen Uit in Zeeland graag in een app gieten. Voor het populaire Prikbord hebben we al een app en daar zien we dat het aantal gebruikers groeit. De helft van de bezoekers bezoekt de site namelijk via mobiel en daarvan gebruikt al 30% de app.” 

Filosofie

De filosofie van ZeelandNet.nl zal volgens Jeroen nooit veranderen. “Alles wat de Zeeuw bindt, boeit en bezighoudt, moet op onze website te vinden zijn.”

Breng mij naar Uit in Zeeland