De TV app van DELTA maakt je zomer relaxed. Ontdek hoe je je favoriete tv-programma’s gewoon in je broekzak meeneemt. 

Alle vrijheid met de DELTA TV app

Van de zomer moet je vooral buiten genieten. Met de DELTA TV app kun jij erop uit trekken en hoef je geen televisieprogramma meer te missen. Vanuit de strandtent of vanuit je hangmat in de tuin kijk je met de DELTA TV app op je smartphone, tablet of laptop live naar je favoriete programma’s.

Is het programma dat je écht graag wilde zien al begonnen? Start het dan vanaf het begin met begin gemist. Zo kijk je altijd vanaf de allereerste minuut en mis je niets. Met programma gemist kun je ook eerder uitgezonden programma’s terugkijken, tot wel zeven dagen terug. Wil je je favoriete tv-programma’s of series langer bewaren en kunnen terugkijken? Met Opnemen kun je 250 uur aan programma’s (seriematig) opnemen en een jaar lang terugkijken. programma gemist, begin gemist en opnemen zijn gratis functies bij het Alles-in-1 Premium en Super abonnement.

Wat de DELTA TV app nu nog interessanter voor jou maakt: FOX Sports 1, onlangs toegevoegd aan het digitale basispakket, is ook toegevoegd aan het zenderaanbod in de TV app. Dus de voorbereiding en start van de Nederlandse Eredivisie volg je ook gewoon vanuit je tuinstoel. Ben je écht voetballiefhebber? Dan hebben we het sportpakket voor je. 

Meer informatie

Download de DELTA TV app

app store google play