Trio Italiaanse wielerkoersen live en exclusief bij Eurosport

Een trio Italiaanse wielerkoersen is in maart live en exclusief te volgen op Eurosport 1 (kanaal 32).

Lees meer

The Walking Dead terug op FOX

De internationaal bekroonde hitserie The Walking Dead keert eind februari terug op FOX, de zender met de buitengewone verhalen van internationale hitseries.

Lees meer

De meest politiek incorrecte politieagent is terug op TV5MONDE

De wereldwijde Franse publiekszender TV5MONDE, brengt de beste programma’s in de Franse taal. 100% Franstalige uitzendingen met nieuws, cultuur, amusement, muziek, sport, films en documentaires.

Lees meer

Het beste van BBC op BBC First

BBC First, de Nederlandse bestemming voor meesterlijke, onmisbare Britse dramaseries, kent unieke karakters en onvergetelijke verhalen, verteld zoals niemand anders dat kan.

Lees meer

Discovery, Eurosport, TLC en ID terug bij DELTA

Vanaf 1 maart zijn de zenders Discovery, Eurosport, TLC en ID terug bij DELTA. De tv-provider heeft een nieuwe distributieovereenkomst getekend met Discovery Networks Benelux.

Lees meer

Stingray DJAZZ - Nacht van de orkesten

Nacht van de orkesten

Lees meer

Boomerang is er voor de hele familie

Boomerang is er voor de hele familie

Lees meer
Nieuws

De leukste cartoons op Cartoon Network

Cartoon Network is de ultieme bestemming voor fun en avontuur de klok rond.  Het is de thuisbasis van vele prijswinnende cartoons. Lach je krom ..

Lees meer
Nieuws

Pebble TV Kerstpakket

Pebble TV in december Sinterklaas is nog even in het land, maar al snel volgt de winter en ook de gezellige feestdagen staan voor de deur. Bij ..

Lees meer
Nieuws

Food Network

Food Network geeft chocolade workshop weg Food Network is niet alleen een kanaal met de meest heerlijke gerechten en smaaksensaties, het is ook een ..

Lees meer