Stingray Brava wordt Stingray Classica

Stingray Classica brengt het beste van twee werelden samen: de populaire en persoonlijke touch van Stingray Brava en de premières van Stingray Classica.

Lees meer

ONS in januari

ONS is er voor mensen die nostalgie een warm hart toedragen.

Lees meer

CTV Zeeland wordt JenZ TV

Het commerciële regionale tv-kanaal CTV Zeeland stopt per 1 januari 2019 met de doorgifte van hun programma’s.

Lees meer
Nieuws

Feestdagen en Pebble TV

Weten jullie al wat je gaat doen tijdens de kerstdagen?  Wij wel hoor! Kijken naar Pebble TV, met de gezellige winterfilms voor de hele familie. ..

Lees meer
Nieuws

Evenementen op NPO-themakanalen

Naast de gewone (lineaire) televisienetten verzorgt de NPO een aantal themakanalen. Op deze kanalen zijn veel programma’s uit het rijke ..

Lees meer
Nieuws

AMC stopt met doorgifte

AMC zendt op 31 december 2018 voor het laatst uit in de Benelux. AMC maakt momenteel onderdeel uit van het Pluspakket bij DELTA (via kanaalnummer ..

Lees meer
Nieuws

RADIO: Stingray Music Specials tijdens feestdagen

Ontdek de beste muziek voor elk moment, elke plek en elke stemming. Zo ook tijdens de komende feestdagen via het digitale radiokanaal Stingray ..

Lees meer
Nieuws

In oktober bij ONS

ONS, dé tv-zender voor mensen die nostalgie een warm hart toedragen. ONS biedt een breed aanbod aan goede series, Nederlandse en buitenlandse ..

Lees meer
Nieuws

BBC First, het beste van BBC

BBC First is de Nederlandse bestemming voor meesterlijke, onmisbare Britse dramaseries. Met unieke karakters en onvergetelijke verhalen, verteld ..

Lees meer