Het beste internet van Zeeland óók in de Zeeuwse buitengebieden

Woon jij ook in het buitengebied en ben je ook die paar MB snelheid via de telefoonlijn helemaal beu?

Meld je dan nu aan voor snel internet!
 

 

  

  • € 200 subsidie* van gemeente en Provincie Zeeland
  • 50 Mbps download- en 15 Mpbs uploadsnelheid
  • Inclusief vaste telefonie met nummerbehoud
  • Ook een zakelijk- en recreatie-abonnement
  • Nog in 2018 genieten van snel internet!

 

 

 

 

*De subsidie vraag je zelf aan via je gemeente.

Het komt er nu écht: snel internet in de Zeeuwse buitengebieden! Wij zijn gestart met het plaatsen van zenders,   die zijn aangesloten op het glasvezelnetwerk van DELTA, verspreid door Zeeland. Zo’n zender verspreidt draadloos internet over de Zeeuwse polders. In de buitengebieden Axel, Goes, Hoek, Hulst en Serooskerke gaan we bouwen. De planning, wanneer welke zender gebouwd wordt én wanneer de klanten aangesloten worden, staat op de planningspagina.

Naast de 6 te bouwen zenders hebben we de zenders in Oostburg en Zierikzee overgenomen. Woon je op Schouwen Duiveland of in de gemeente Sluis dan kun je je ook aanmelden voor snel internet in de Zeeuwse buitengebieden.

Aanmelden voor alle buitengebieden is nog steeds mogelijk. Woon jij in het buitengebied en ben je ook die paar Mbps aan snelheid via de telefoonlijn helemaal beu?

Hoe werkt het?

DELTA gaat in de Zeeuwse buitengebieden een zogenaamd vast-draadloos netwerk uitrollen. Dat netwerk zal, als alle zenders gerealiseerd kunnen worden, uit 11 zenders bestaan die verspreid door Zeeland staan opgesteld. Naar de zenderlocaties legt DELTA glasvezel aan. Eén zender heeft een bereik van circa 20 kilometer in diameter. Samen met twee zenders die al operationeel zijn (Zierikzee en Oostburg) kunnen we met alle nieuwe zenders vrijwel alle buitengebieden in Zeeland bedienen. Meer lezen

6 van de 7 zenders gaan we realiseren. Die dekken de buitengebieden van de gemeenten Borsele, Goes, Hulst, Kapelle, Terneuzen en Veere en gedeeltes van Vlissingen, Middelburg en Reimerswaal af. Voor de buitengebieden van Oost-Souburg en Rilland hebben we nog onvoldoende aanmeldingen. Over de twee andere te realiseren zenders wordt naar verwachting in de toekomst meer bekend.

Wat moet ik doen?

Woon je in het buitengebied van de gemeente Borsele, Goes, Hulst, Kapelle, Middelburg, Reimerswaal, Terneuzen, Veere of Vlissingen? Meld je dan nu aan door het abonnement te kiezen dat bij jou of jouw bedrijf past. Voor de zenders die we gaan bouwen kan je je aanmelden. Installatie vindt vanaf mei plaats. Voor zenders met onvoldoende aanmeldingen geldt dat we minimaal 150 aanmeldingen nodig hebben.  

Ons aanbod

Aanmelden voor één van onze buitengebied abonnementen kan nog steeds! Bijna alle Zeeuwse gemeenten en de Provincie Zeeland bieden je € 200 subsidie*. Zo is het aansluiten voor jou nu extra interessant.

*Informeer bij je gemeente of er nog subsidie beschikbaar is.

 

 

 

Meer informatie

Heb je nog vragen, neem dan contact op met onze Klantenservice. We helpen je graag verder! Staat het antwoord op uw vraag niet bij de veelgestelde vragen, neem dan contact op met de klantenservice voor het Zeeuwse buitengebied via 0118 22 55 80