CV-ketels

Een CV-ketel zorgt in huis voor een aangename temperatuur op elk moment van de dag. Daarnaast ben je verzekerd van warm water uit de kraan. Een moderne, energiezuinige CV-ketel, aangestuurd door een DELTA Slimme Thermostaat, is dé optimale combinatie om te besparen op je energienota.

Bekijk hier welke CV-ketel bij je past.

Lees verder

CV-ketel onderhoud

Regelmatig onderhoud van een CV-ketel is belangrijk. Het geeft zekerheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Daarnaast helpt een goed onderhouden ketel je om energie te besparen.

Bij het huren van een CV-ketel hoef je nergens meer naar om te kijken. Het huurabonnement is inclusief tweejaarlijks regulier onderhoud en een 24-uurs service bij storingen.

Lees verder

Je woning energiezuiniger maken?

DELTA Woningadvies

Is je woning klaar voor een duurzame toekomst? DELTA Woningadvies is het online platform voor het verduurzamen van je woning met een advies op maat.

  • Snel en overzichtelijk een advies op maat
  • Inzicht in terugverdientijd en besparing
  • Direct offertes aanvragen en ordes inplannen

 

Vraag je advies aan

Zonneboilers

Naast de traditionele CV-ketels zijn er tegenwoordig meer manieren om je woning van warmte te voorzien. DELTA biedt in samenwerking met gerenommeerde partners ook zonneboilers en warmtepompen aan.

Lees verder

Warmtepompen

Warmtepompen zijn duurzame energiesystemen die onbenutte warmte uit onze omgeving omzetten in bruikbare warmte (energie). Een warmtepomp is, naast traditionele CV-ketels, een andere manier om je woning van warmte te voorzien.

Lees verder