Een CV-ketel zorgt in huis voor een aangename temperatuur op elk moment van de dag. Daarnaast ben je verzekerd van warm water uit de kraan.

Een moderne, energiezuinige CV-ketel, aangestuurd door een DELTA Slimme Thermostaat, is dé optimale combinatie om te besparen op je energierekening.

DELTA biedt, in samenwerking met partner Comfort Partners B.V., drie verschillende Remeha Tzerra Plus hr-ketels aan. De Remeha Tzerra Plus is de meest compacte CV-ketel van Nederland. Ben je benieuwd welke CV-ketel het beste bij je past? Laat je persoonlijk adviseren om er dit seizoen ‘warmpjes’ bij te zitten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

CV-ketel huren of kopen?

Heb je een nieuwe CV-ketel nodig? DELTA biedt je aantrekkelijke mogelijkheden om een CV-ketel te huren of kopen. Een CV-ketel vervang je gemiddeld één keer per 15 jaar. Daarom is het belangrijk dat je de juiste afwegingen maakt. Met een nieuwe CV-ketel bespaar je fors op je energiekosten.

De voordelen van het huren van een CV-ketel

  • Je hebt geen grote investering nodig
  • Je bespaart energie met een zuinige en moderne CV-ketel
  • Je betaalt een vast bedrag per maand
  • Je krijgt een Slimme Thermostaat in combinatie met DELTA Comfort Wijzer
  • Je hebt  24- uur service bij storingen
  • Het abonnement is inclusief tweejaarlijks regulier onderhoud.

De voordelen van een CV-ketel kopen

  • Bespaar energie met een zuinige en moderne CV-ketel 
  • Een gratis Slimme Thermostaat als je kiest voor een onderhoudsabonnement

DELTA Woningadvies

Wil je persoonlijk advies om je woning duurzaam te maken of energie te besparen? Via DELTA Woningadvies ontdek je snel en eenvoudig welke oplossing het beste bij je woonsituatie past. We stellen je vragen, waarmee we je huidige situatie inschatten. Op basis van de antwoorden voorzien we je van een persoonlijk advies. Als je het wenst kun je direct een offerte aanvragen of het product bij één van onze partners bestellen.

Start je woningadvies

Comfort Partners B.V.

DELTA maakt gebruik van geselecteerde partners, omdat deze specialist zijn in hun vakgebied met jarenlange ervaring. Je huurt een CV-ketel via DELTA. Voor de installatie en het onderhoud van CV-ketels (huur en koop) werkt DELTA samen met partner Comfort Partners B.V. Koop je een CV-ketel? Dan ga je een overeenkomst aan met Comfort Partners B.V.