Om klanten te helpen energie - en dus geld - te besparen ontvangt u maandelijks een energierapport. Dit energierapport geeft direct feedback op het daadwerkelijke verbruik van de afgelopen maand. Daarnaast kunnen klanten zien hoe hun verbruik zich verhoudt tot dat van anderen.

Vanaf juli 2018 wordt dit energierapport maandelijks verstuurd. Hierdoor heeft u nog beter inzicht in uw energieverbruik. Al deze verbeteringen passen in de doelstellingen die wij als energieleveranciers, in een convenant energiebesparing gebouwde omgeving hebben afgesproken. NB: U ontvangt enkel een energierapport als u een slimme meter heeft. Als u ook graag meer inzicht in uw verbruik wilt, dan kunt u met de klantenservice contact opnemen om mogelijke opties door te nemen.

Het verbruik van gas is doorgaans sterk afhankelijk van het seizoen: in de winter verbruikt u veel gas, in de zomer weinig. U kunt dus niet uw jaarverbruik voor gas berekenen door het gasverbruik in een willekeurige maand te vermenigvuldigen met 12.

Hieronder vindt u een voorbeeld van het energierapport. Voor meer uitleg over een onderdeel kunt u op het informatie icoontje (i) klikken.