Stel je eigen Flexpakket samen

Iedereen is anders, de een wil Netflix en de ander net niks. Daarom kies je voor glasvezel van DELTA, want dan heb je alle vrijheid om zelf te kiezen wat je nodig hebt. En verander het volgende maand gewoon weer. Jij kiest zelf wat je aan zet.

Stel Flexpakket samen

Jouw Flexpakket begin goed met...

… een aantal extra's. Wat dacht je van:

 • 150 Mbps down en up
 • Gratis WiFi-modem
 • Gratis installatie door monteur
 • Gratis DELTA Veilig Internet
 • Al vanaf 45,- per maand
 • 150 Mbps down en up
 • Gratis WiFi-modem
 • Gratis installatie door monteur
 • Gratis DELTA Veilig Internet
 • Al vanaf 45,- per maand

Internet

Met het Flexpakket haal je standaard 150 Mbps internet met goede WiFi in huis. Dat is genoeg om met het hele gezin te surfen, Netflixen, muziek te streamen en YouTube filmpjes te bekijken. Toch meer snelheid nodig? Met één swipe switch je naar 250 of zelfs 750 Mbps.

Interactieve TV

Al je vertrouwde programma’s en series kijken maar dan haarscherp en lekker flexibel. Met Live Pauzeren, Begin Gemist, Uitzending Gemist en Opnemen kjk je tv zoals jij dat wilt. En met de DELTA TV App net zo gemakkelijk op je laptop, tablet en smartphone.

Thuis altijd bereikbaar

Niet veel of weinig bellen met je vaste telefoon? Binnen of buiten Nederland? Naar vaste en mobiele nummers? Bij DELTA betaal je alleen wat je nodig hebt. En neem je gemakkelijk en gratis je vaste telefoonnummer mee. Bovendien hoef je er zelf niets voor te doen. Wij regelen het voor je.

Stel je eigen Flexpakket samen

Je kunt elke maand je Flexpakket met één swipe aanpassen. Bijvoorbeeld door een zender pakket aan of uit te zetten.


Business Pack

Met het Business Pack haal je alles uit je glasvezelverbinding wat voor jou als ondernemer belangrijk is. Voor een superscherpe prijs.

 • Vast IP-adres
 • Extra telefoonlijn
 • 24/7 MKB servicedesk

Veelgestelde vragen over Flexpakket

Het Flexpakket stel je eenvoudig zelf samen. Het begint altijd met snel glasvezelinternet van 150 Mbit per seconde. Je kiest vervolgens zelf of je nog meer snelheid of andere diensten wilt. Je kunt op elk moment de samenstelling van jouw Flexpakket wijzigen in de Mijn-omgeving. Het Flexpakket installeren we altijd gratis. Ook krijg je van ons standaard een Wifi-modem en een Internet Safety Pack.
Een DELTA monteur komt bij jou langs en sluit alles aan. Ook stelt hij de WiFi voor je in. Wanneer je aanvullende WiFi-apparatuur koopt, sluit hij deze ook meteen aan. Hij gaat niet weg voordat het werkt!
Dit is afhankelijk van het pakket dat je hebt. Je vindt hier het meest recente zender overzicht
Tv kijken op meerdere schermen kan met de DELTA TV app voor smartphone, tablet, laptop of pc. Daarmee kijk je overal tv, zowel binnen- als buitenshuis en ook in de hele EU. Handig voor als je op vakantie bent en je favoriete programma's niet kunt missen!

Om gebruik te kunnen maken van de DELTA TV app heeft u een televisieabonnement van DELTA (TV Basis) nodig en een internetabonnement van DELTA (exclusief TV & Internet Budget). Daarnaast heb je een DELTA account nodig om in te kunnen loggen op de DELTA TV app.

Zorg dat je klantgegevens zijn gekoppeld aan jouw DELTA account. Je kunt op maximaal 5 apparaten tegelijkertijd ingelogd zijn met 1 account

Laptop/PC
Via je laptop of PC kijk je tv via de browser. Ga naar DELTA.nl/tvkijken en log in met je DELTA account.
Je sluit een 1-jarig contact af voor het Flexpakket Basis (150 Mbps). Alle extra opties die je kiest kun je maandelijks aan- en uitzetten, zoals extra internetsnelheid, meer tv-zenders of belbundels. Zo betaal je nooit voor iets dat je niet gebruikt.
Als je een e-mailadres hebt van je huidige provider dan kun je deze niet bij DELTA blijven gebruiken. Je krijgt van ons een eigen e-mailadres. Wil je het e-mailadres van je huidige provider blijven gebruiken? Vraag dan bij je huidige provider na of ze een e-mail only abonnement hebben. Heb je een provider onafhankelijk e-mailadres zoals Gmail of Hotmail, dan kun je deze natuurlijk blijven gebruiken