Kies je webmail

Draadloos internet

Ontdek de voordelen van draadloos internet Wat is draadloos internet?

Draadloos internet, ook bekend als wifi, maakt het mogelijk om zonder fysieke verbinding met het internet te verbinden. Dit gebeurt via een draadloze router die signalen uitzendt waarmee apparaten zoals smartphones, tablets en laptops verbinding kunnen maken.

Voordelen van draadloos internet

Vrijheid en flexibiliteit

 

Je bent niet langer gebonden aan een plek in huis waar de internetkabel uit de muur komt. Je kunt overal in en rondom je huis online gaan.

Eenvoudige installatie

 

Geen gedoe met kabels trekken door je hele huis. Een draadloze router instellen is voldoende.

Verbinding met meerdere apparaten:

Meerdere apparaten kunnen tegelijkertijd verbinding maken met het internet, zonder dat je extra kabels nodig hebt.

 

Ontdek de vrijheid van draadloos internet

Draadloos internet heeft de manier waarop we online gaan compleet veranderd. Stel je voor: geen wirwar van kabels meer in huis en de vrijheid om overal verbinding te maken. Of je nu in de tuin werkt, op zolder een film kijkt of in de keuken een recept opzoekt, draadloos internet maakt het mogelijk. Maar wat is draadloos internet precies, wat kun je ermee en wat zijn de voordelen? In dit artikel duiken we dieper in de wereld van draadloos surfen, zodat je alles te weten komt over deze moderne manier van internetgebruik.

De rol van glasvezel in draadloos internet

Hoewel draadloos internet zelf geen kabels vereist om te verbinden met apparaten, is de internetsnelheid en -stabiliteit vaak afhankelijk van de verbinding die je huis binnenkomt. Hier speelt glasvezelinternet een cruciale rol. Glasvezel biedt een supersnelle en betrouwbare internetverbinding, wat de kwaliteit van je draadloze internet ten goede komt. Met glasvezel als basis, kun je genieten van hogere downloadsnelheden en een stabielere verbinding, zelfs als meerdere apparaten tegelijk online zijn.

Stap over op glasvezel

Hierom kies je voor DELTA glasvezel

Afbeelding

Altijd aanpasbaar


Het Flexpakket van DELTA stel je helemaal zelf samen en is maandelijks aanpasbaar.

glasvezel van delta

Nieuwste generatie glasvezel

Het netwerk van DELTA is klaar voor vandaag én de toekomst. Het biedt de nieuwste generatie glasvezel.

Afbeelding

Internet + mobiel


Met DELTA Mobiel bij je internetabonnement profiteer je van vele extra’s en korting op je factuur.

Meer over de extra's

Afbeelding

Gratis installatie


Onze experts zorgen er altijd voor dat je overal in huis geniet van supersnel internet.

Kies voor de vrijheid van draadloos internet met DELTA

Bij DELTA begrijpen we hoe belangrijk een snelle en betrouwbare internetverbinding is voor onze klanten. Daarom bieden we niet alleen draadloos internet aan, maar zorgen we met onze glasvezelverbinding ook voor de best mogelijke basis. Zo kun jij ongestoord genieten van alle voordelen die draadloos internet te bieden heeft, of je nu thuis werkt, studeert of ontspant.

Kies voor de vrijheid en flexibiliteit van draadloos internet, ondersteund door de snelheid en betrouwbaarheid van glasvezel. Ontdek wat DELTA voor jou kan betekenen en sluit je aan bij de gemeenschap die kiest voor kwaliteit, innovatie en een persoonlijke benadering. Samen zorgen we ervoor dat je altijd verbonden bent, waar je ook bent.

Kies voor glasvezel van DELTA

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.