Kies je webmail

5 Gig Glasvezel

Ga maximaal met het allersnelste internet van Nederland

  • 5 Gig up- en downloaden
  • Maandelijks aanpasbaar
  • Gratis installatie door monteur

DELTA gaat nog verder!

Heb je al gehoord van de nieuwste ontwikkeling in het glasvezellandschap? DELTA levert nu internetsnelheden van 5 Gig! Ja, je leest het goed, 5 Gig!

Ga maximaal met het allersnelste internet van Nederland! Met heel het huishouden haal je het maximale uit je verbinding met 5 Gig van DELTA.


De nummer 1 in snelheid!

Uit jaarlijks onderzoek van nPerf naar internetsnelheden blijkt dat het netwerk van DELTA de hoogste internetsnelheden biedt en ‘de leiding neemt in de Nederlandse markt op het gebied van (vast) internet’.

Op zowel downloadsnelheid, uploadsnelheid als latency (vertraging) komt het netwerk van DELTA als beste uit de tests en laat het de andere internetproviders in Nederland achter zich. Het onderzoek is gedaan is tussen half 2022 en half 2023.*

Lees meer

*nPerf Barometer of fixed Internet connections, The Netherlands, H2 2022 – H1 2023

5 Gig glasvezel en Unlimited Mobiel

Ga maximaal met het allersnelste internet van Nederland: 5 Gig Glasvezel. Maar ook buitenshuis ga je maximaal met Unlimited Mobiel. Zo ben je thuis en onderweg 100% ongelimiteerd online. Je kunt 5 Gig Glasvezel alleen bestellen in combinatie met Unlimited Mobiel. Hierdoor profiteer je direct van vele voordelen.

 

5 Gig Internet

Allersnelste

Ga Maximaal met het allersnelste internet van Nederland: 5 Gig Glasvezel. Met heel het huishouden haal je het maximale uit je verbinding.

Check je beschikbaarheid
  • 5 Gig up- en downloadsnelheid
  • Maandelijks aanpasbaar
  • Gratis installatie door monteur

Unlimited Mobiel

Buitenshuis ga je maximaal met Unlimited Mobiel. Je bent thuis en onderweg dus 100% ongelimiteerd online.

Check je beschikbaarheid
  • Onbeperkt data onderweg
  • Extra tv-pakket met o.a. ESPN Compleet
  • 5 euro korting op je internetfactuur

Over ons netwerk

DELTA gaat verder met het allersnelste glasvezelinternet van Nederland: 5 Gig Glasvezel. Dit is het snelste glasvezelabonnement voor consumenten in Nederland.

We vragen steeds meer van onze glasvezelverbinding en we zijn ervan overtuigd dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Daarom zijn gigabitsnelheden bij ons de norm. Zo ben je klaar voor alle mogelijkheden die het internet vandaag te bieden heeft.

Inmiddels hebben ruim 1,5 miljoen huishoudens verspreid door heel Nederland toegang tot ons supersnelle netwerk. Het netwerk van DELTA biedt de nieuwste generatie glasvezel. Dit betekent dat ons netwerk is voorbereid tot snelheden van wel 10 Gig. We zijn hard bezig met het uitrollen van ons netwerk in de rest van Nederland. Zo blijven we werken aan onze ambitie om huishoudens en bedrijven toegang te bieden tot snel glasvezelinternet.

Daarom DELTA

Altijd aanpasbaar

Altijd aanpasbaar

Het Flexpakket van DELTA stel je helemaal zelf samen en is maandelijks aanpasbaar.

Meer over Flexpakket

Nieuwste generatie glasvezel

Nieuwste generatie glasvezel

Het netwerk van DELTA is klaar voor vandaag én de toekomst. Het biedt de nieuwste generatie glasvezel.

Meer over glasvezel

Internet + Mobiel

Internet + Mobiel

Met DELTA Mobiel bij je internetabonnement profiteer je van vele extra’s en korting op je factuur.

Meer over de extra's

Gratis installatie

Gratis installatie

Onze experts zorgen er altijd voor dat je overal in huis geniet van supersnel internet.

Liever een andere snelheid

Liever een andere snelheid? We hebben voor jou nog meer pakketten met lagere snelheden, zoals 1 Gig en 2 Gig. Benieuwd welk van deze snelheden het beste bij jou past?

Bekijk de andere snelheden

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.