Kies je webmail

Glasvezel met Clubactie van DELTA

Ga samen voor gigasnel glasvezelinternet!

vriendendienst en clubactie 50 euro

Spaar samen met glasvezel van DELTA

Welkom bij de Clubactie van DELTA! Kan jouw vereniging wel een financiële boost gebruiken? En wil jij ook graag gigasnel glasvezelinternet van DELTA? Doe dan mee met de DELTA Clubactie!  

Hoe werkt het? Heel simpel! 

  • Doe de postcodecheck op deze pagina om de beschikbaarheid op jouw adres te checken. 
  • Stel een DELTA Flexpakket samen en bestel jouw glasvezelabonnement.
  • Na afloop van de actie ontvangt de club 50,- voor het spaardoel en jij  25,- als bedankje!*

Check je postcode

*De betaling wordt gedaan wanneer na afloop van de campagne of actie tot aanleg van glasvezel wordt besloten én de aanmelding wordt goedgekeurd. Bekijk hier voor de voorwaarden.

Veelgestelde vragen

De Clubactie is een hele leuke manier om je club te steunen! Jouw lokale club of vereniging meldt zich aan en start de campagne. Ontvang je de unieke Clubactie-link? Sluit via deze link een glasvezelabonnement af bij DELTA. Dit gaat heel gemakkelijk: check je postcode en kies jouw glasvezelabonnement via de unieke link die je van je club hebt ontvangen en jij ontvangt 25,- en je club 50,-.

De betaling wordt gedaan wanneer na afloop van de campagne of actie de aanmelding wordt goedgekeurd.

Sluit via de unieke link die je van je club hebt ontvangen een glasvezelabonnement af bij DELTA en jij ontvangt 25,- en je club 50,-. De betaling wordt gedaan wanneer na afloop van de campagne tot aanleg van glasvezel wordt besloten én de aanmelding wordt goedgekeurd. De actievoorwaarden vind je hier.

Als je via de unieke link een glasvezelabonnement afsluit bij DELTA ontvang je 25,- en ontvangt je club 50,- 

Je kunt het abonnement ook afsluiten via de andere kanalen van DELTA. Vermeld daarbij wel duidelijk via welke vereniging je het abonnement wilt afsluiten en verifieer dit met de medewerker.

De betaling wordt gedaan wanneer na afloop van de campagne tot aanleg van glasvezel wordt besloten én de aanmelding wordt goedgekeurd. 

Een controle van je deelname zal plaats vinden binnen 14 dagen na afloop van de vraagbundelingscampagne of na afloop van de actieperiode. Is je deelname goedgekeurd dan zal na 30 dagen na afloop van de campagne het geld worden overgemaakt. Check de einddatum van de campagne op DELTA Netwerk.

De status van je aanvraag kun je altijd checken door in te loggen op je account. We sturen je een e-mail zodra de deelname is goedgekeurd. Daarna geef je via je account aan naar welk rekeningnummer we het bedrag mogen overmaken.

Zijn je vragen nog niet beantwoord of heb je meer hulp nodig? Neem contact op met DELTA’s partner Aklamio door een mail te sturen naar [email protected]. 

Als de vraagbundelingscampagne of actie is beëindigd sturen we je een e-mail met de status van jouw deelnames. Is jouw deelname goedgekeurd, geef dan in je account aan hoe je wilt worden uitbetaald. Je kunt hiervoor een IBAN-rekeningnummer opgeven of de betaling via PayPal laten verlopen. 

Het e-mailadres en de gebruikersnaam waarmee je je aanmeldt bij Clubactie gebruiken we om bij te houden welke clubleden jij tipt voor glasvezelinternet. Op die manier kunnen we de aanvraag controleren en uiteindelijk de uitbetaling doen. Dit geldt ook voor het e-mailadres van de clubleden die je benadert en die besluiten mee te doen aan de actie.

Deze persoonsgegevens worden gedeeld met onze partner Aklamio om de aanmelding te kunnen verwerken. 

Meld je aan via het formulier en je ontvangt van ons een bevestiging en uitleg over het starten van jullie campagne om je club of vereniging te steunen. 

Met de Clubactie kan de lokale bevolking hun club of vereniging steunen door een abonnement af te nemen. Samen spaar je voor het spaardoel van je club of vereniging. Dat kan zijn voor de sportclub maar ook voor de oranjevereniging, de carnavalsvereniging, het lokaal belang, de fanfare etc.  

Om heel Nederland te voorzien van gigasnel glasvezelinternet voeren we op verschillende plekken in het land promotiecampagnes. Als onderdeel van de campagne kunnen nieuwe klanten hun buren en vrienden tippen om ook razendsnel glasvezelinternet te nemen. Hiervoor ontvangen beiden een extraatje.

Als klant kun je dus altijd zelf kiezen hoe je je glasvezelabonnement afsluit: via onze website, telefonisch, in de winkel, via vrienden of via je (sport)club.  

Zijn je vragen nog niet beantwoord of heb je meer hulp nodig?

Voor vragen over glasvezel van DELTA neem contact op met de klantenservice.

Voor specifieke vragen over je vereniging en deze actie, neem contact op met je vereniging.

Zijn je vragen nog niet beantwoord of heb je meer hulp nodig? Neem contact op met DELTA’s partner Aklamio door een mail te sturen naar [email protected].

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.