Kies je webmail

Dit is onze tot de nok installatie

Onze monteur komt bij je thuis om jouw Flexpakket aan te sluiten

  • Gigasnel en stabiel internet op elke verdieping
  • Gratis mesh wifi-systeem
  • Wifi ingesteld op 5 apparaten
actie tot de nok installatie

Van de begane grond tot in de nok

Jij wilt natuurlijk overal in huis gigasnel én zonder haperingen kunnen internetten. In de woon- en slaapkamer, maar ook op zolder.

Bij DELTA regelen we dit met een modem en extra mesh wifi-punten. Dankzij deze mesh wifi-punten maakt de apparatuur waarmee je het internet op wilt, vanzelf verbinding met het dichtstbijzijnde wifi-punt. Waardoor je de beste ontvangst hebt, waar je ook bent in huis. En heb je meer wifi-punten nodig om in het hele huis goede dekking te hebben? Dan krijg je die gratis* in bruikleen van ons.

Zo weten we zeker dat jij zorgeloos van ons gigasnelle internet kunt genieten. Van de begane grond tot in de nok! Dat is onze tot de nok installatie. Ook als je helemaal geen nok hebt!
 

Bestel nu glasvezel

*Algemene voorwaarden tot de nok installatie

Jouw tot de nok installatie in huis

 

Kijk mee met onze monteur Stefano

Wil jij weten wat je kunt verwachten als onze monteurs bij jou thuis komen om internet, tv en/of telefonie te installeren?  We zijn een dagje meegelopen met onze monteur Stefano om je hiervan een beeld te geven. Hij laat zien hoe hij ervoor zorgt dat alle apparatuur wordt geïnstalleerd en werkt. Bekijk deze video en je weet wat je kunt verwachten bij de installatie bij jou thuis.

 

De DELTA monteur

Bij DELTA helpen we je graag op weg. Daarom komt onze monteur bij je langs om het modem en de mesh wifi-punten te installeren. Onze monteurs zijn experts. Ze hebben stuk voor stuk de juiste kennis en ervaring om alles perfect voor jou aan te sluiten. Zo weet jij zeker dat er straks een vakman aan de deur staat.

DELTA zorgt voor een zorgeloze en gemakkelijke installatie van het Flexpakket. Plan zelf een afspraak in op een voor jou geschikt moment en de monteur doet de rest. Wel zo makkelijk!

 

Meteen tv-kijken en bellen

Ook voor Interactieve TV via glasvezel gekozen? Dan maakt onze monteur ook dat in orde. Hij sluit de interactieve ontvanger aan, koppelt de afstandsbedieningen, stelt je zenderpakket in en installeert de DELTA TV App op je tablet of telefoon. Zo hoef je geen seconde te missen van je favoriete programma.

Heb je ook vaste telefonie? Dan sluit de monteur dat natuurlijk voor je aan.

 

Je belangrijkste apparaten direct aangesloten

We helpen je snel op weg door de wifi alvast op maximaal vijf apparaten voor je in te stellen. Dat kunnen computers, tablets of smartphones zijn. Daarnaast stelt de monteur ook je e-mailaccount voor je in op één apparaat. Meer slimme apparaten in huis? Dan denkt onze monteur graag nog even met je mee.

Download de 'Checklist Wifi' om te checken welk van jouw apparaten je wilt aansluiten op het wifinetwerk.

 

(Bijna) geen kabel te zien

Je wilt natuurlijk zo min mogelijk losse snoeren in huis. Onze monteur werkt daarom alle kabels zo netjes mogelijk weg, bijvoorbeeld via een kabelgoot. Zo zijn er bijna geen kabels meer te zien. Werkt alles? Heb je nog vragen? Pas als alles duidelijk is, pakt de monteur z’n spullen weer in. Dat is de service van DELTA!

Zijn er extra werkzaamheden* nodig, zoals een extra stopcontact of het aanleggen van een vaste kabel? Onze monteur kan daar ook bij helpen.

 

Geen nok, geen probleem

Heb je een huis zonder nok? Dat is natuurlijk geen probleem. Wifi met de nieuwste generatie glasvezel werkt tot de nok, maar ook tot in elke hoek van je huis.

Wil je meer weten over wat je kunt verwachten, hoe je je kunt voorbereiden op de komst van de monteur en over eventuele extra werkzaamheden? Dat lees je allemaal in dit document!

Glasvezel van DELTA op jouw adres?

Je ontdekt de mogelijkheden op jouw adres door hieronder je postcode en huisnummer in te vullen 

Check je beschikbaarheid

Even geduld alsjeblieft

Bezig met ophalen gegevens

Wil je Zakelijk Glasvezel? Met het Business Flexpakket van DELTA Zakelijk onderneem je altijd gigasnel. Leer meer over Zakelijk Glasvezel

Meer over glasvezelinternet

Voordelen glasvezel

Voordelen van glasvezel

Benieuwd naar de voordelen van glasvezel en waarom dit ook voor jou interessant kan zijn? Ontdek het hier!


wat is glasvezel

Wat is glasvezel?

Glasvezel groeit in Nederland superhard en is op steeds meer plekken beschikbaar. Maar wat is glasvezel en hoe werkt het eigenlijk? Je leest hier alles over op onze Wat is glasvezel pagina. 


glasvezelmodem

Het glasvezelmodem

Het glasvezelmodem zorgt ervoor dat je kunt internetten, tv-kijken en bellen. Dat gaat allemaal supersnel en stabiel via glasvezel.

 


Veelgestelde vragen

Naast de standaard tot de nok installatie kun je ervoor kiezen om extra werkzaamheden door de monteur te laten uitvoeren tegen een meerprijs. Deze extra werkzaamheden kun je bij het maken van de afspraak doorgeven. De monteur bespreekt tijdens de afspraak met jou wat de werkelijke kosten zullen worden. 

Meer over de meerwerkkosten

Ja, als je bij je Flexpakket een Business Pack afsluit installeren we dit ook voor je tot in de nok. 

Bekijk hier de algemene voorwaarden van de tot de nok installatie

Onze monteur werkt de bedrading alleen weg via een loze leiding indien deze aanwezig is tussen de ruimte waar het modem staat en de ruimte waar de kabel naar toe moet. Daarnaast boort de monteur niet om kabels te leggen en weg te werken. Tot slot legt de monteur ook geen kabels via de kruipruimte. 

Lees in dit document wat de monteur wel doet

Ja dat kan. Je kunt als je dat wilt je eigen glasvezelinternet installeren. Wij adviseren echter wel om gebruik te maken van de tot de nok installatie, omdat je zo zeker weet dat alles werkt. 

 

 

 

 

Glasvezel is sneller, stabieler en toekomstbestendiger dan andere types internetverbindingen. Zo profiteer je onder andere van een hogere topsnelheid en kun je even snel down- als uploaden met glasvezel internet.

Meer over voordelen glasvezel

Een glasvezelaansluiting is de verbinding van de glasvezelkabel naar het glasvezelkastje in jouw woning. Zo'n glasvezelkastje noemen we ook wel een FTU (Fiber Termination Unit).

Als je woning is voorzien van een glasvezelaansluiting, heb je nog geen werkende verbinding. Je kunt pas gebruikmaken van glasvezel als je een abonnement afsluit.

Als je een abonnement via DELTA afsluit sturen we je een installatiepakket met glasvezelmodem. Na installatie door de monteur van het glasvezelmodem en het activeren van je abonnement kun jij genieten van gigasnel glasvezelinternet zonder haperingen, in hele je huis.

Meer over glasvezelaansluiting

Glasvezel is nog niet overal aangelegd in Nederland. De technologie is nieuwer dan bijvoorbeeld DSL. De aanleg gebeurt daarnaast is fases, omdat het aanleggen een tijdrovende klus is. Hierdoor kan het inderdaad het geval zijn dat glasvezel op jouw adres nog niet beschikbaar is.

Glasvezel is nog niet overal beschikbaar dus het kan zijn dat je nog niet kunt internetten via glasvezel. Een eenvoudige manier om te checken of je al glasvezel hebt is door de glasvezelcheck te doen.

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.