Kies je webmail

Glasvezel met Vriendendienst van DELTA

Ga samen voor gigasnel glasvezelinternet!

Profiteer van gigasnel glasvezel met de Vriendendienst van DELTA

Welkom bij de Vriendendienst van DELTA! Heb jij gekozen voor glasvezelinternet van DELTA? En heb jij buren, vrienden of familieleden die ook gigasnel internet en haarscherpe televisie via glasvezel willen? Tip hen dan over het Flexpakket van DELTA. Sluiten zij ook een DELTA Flexpakket af? Dan ontvangen jullie beiden 25,-.*  

Hoe werkt het? Heel simpel! 

  1. Klik op de oranje button hieronder en meld je aan met jouw e-mailadres.
  2. Nodig vrienden, familieleden of buren uit met de unieke link die je na aanmelding ontvangt. Dit kan gemakkelijk via whatsapp of via de mail. Met een snelle postcodecheck zien zij dan direct het aanbod op hun adres. 
  3. Log in op je account en bekijk jouw Vriendendienst-saldo. Voor elke aanmelding via jouw link, ontvang je 25,-*.  

Ja, ik doe mee

*De betaling wordt gedaan wanneer na afloop van de campagne of actie tot aanleg van glasvezel wordt besloten én de aanmelding wordt goedgekeurd. Bekijk hier voor de voorwaarden.

De Vriendendienst is een hele leuke manier om wat extra’s te verdienen door je buren, vrienden en familie uit te nodigen voor razendsnel glasvezelinternet van DELTA.

Dit gaat heel makkelijk. Maak eerst een account aan. Zo ontvang je van ons een link en deze kun je delen met je vrienden, buren en familie. Wanneer iemand via deze link een glasvezelabonnement afsluit bij DELTA ontvangen jullie allebei 25,-.

In het geval van een vraagbundelingscampagne wordt de betaling gedaan wanneer na afloop van de campagne tot aanleg van glasvezel wordt besloten én de aanmelding wordt goedgekeurd. Voor alle overige glasvezelcampagnes geldt dat de betaling wordt gedaan na afloop van de actieperiode én na goedkeuring van de aanmelding.

De actievoorwaarden vind je hier.

Als klant van DELTA meld je je aan voor de actie op deltavriendenactie.aklamio.com. De link die je daarbij ontvangt stuur je door naar je buren, familie of vrienden. Wanneer je vriend via die link een glasvezelabonnement afsluit bij DELTA ontvangen jullie allebei 25,-.

Bij aanmelding maak je je eigen Vriendendienst Account aan. In dit account kun je de status van door jouw verstuurde Vriendendiensten terugzien. 

Je vriend doet mee aan Vriendendienst als hij een glasvezelabonnement afsluit via de link die jij hebt doorgestuurd na aanmelding voor de actie op deltavriendenactie.aklamio.com. Na afsluiting van het abonnement en na het voldoen aan de bijbehorende voorwaarden ontvangen jullie beiden 25,-. De actievoorwaarden vind je hier.

Ja, je kunt zo veel buren, familie en vrienden uitnodigen voor razendsnel glasvezelinternet als je zelf wilt! 

Als klant ontvang je 25,- per vriend die via jou een DELTA glasvezelabonnement afsluit. De vriend die via jou een abonnement afsluit ontvangt hierbij ook 25,-. Kijk hier voor de voorwaarden. 

Een controle van je deelname zal plaats vinden binnen 14 dagen na afloop van de vraagbundelingscampagne of na afloop van de actieperiode. Is je deelname goedgekeurd dan zal na 30 dagen na afloop van de campagne het geld worden overgemaakt. Check de einddatum van de campagne op DELTA Netwerk. De status van je aanvraag kun je altijd checken door in te loggen op je account.

We sturen je een e-mail zodra de deelname is goedgekeurd. Daarna geef je via je account aan naar welk rekeningnummer we het bedrag mogen overmaken. Zijn je vragen nog niet beantwoord of heb je meer hulp nodig? Neem contact op met DELTA’s partner Aklamio door een mail te sturen naar [email protected]. 

Nee, dat is niet mogelijk. De vriend de je benadert moet woonachtig zijn op een ander adres omdat er per adres maar één keer glasvezel kan worden aangevraagd. 

Je kunt meedoen aan de Vriendendienst wanneer je een glasvezelabonnement hebt van DELTA. De vriend die jij uitnodigt dient ook een glasvezelabonnement af te sluiten bij DELTA. 

Deelname aan de actie bestaat uit twee opties: 

  1. Om mee te doen aan de Vriendendienst moet je een glasvezelabonnement hebben van DELTA. Wanneer je een vriend uitnodigt om ook een glasvezelabonnement van DELTA af te sluiten, ontvangen jullie beide 25,-.  
  2. Je doet mee met Vriendendienst met de link die je hebt ontvangen van iemand die eerder een abonnement heeft afgesloten. 

Wanneer de campagne of actie is afgelopen en de aanmelding wordt goedgekeurd wordt de betaling gedaan. In het geval van een vraagbundelingscampagne is dan wel de voorwaarde dat er inderdaad tot aanleg van glasvezel wordt besloten. De actievoorwaarden vind je hier.

Geen probleem, je kunt je wachtwoord hier eenvoudig resetten. 

Op deltavriendenactie.aklamio.com log je in op je account en vind je een overzicht van alle vrienden die via jou een abonnement hebben afgenomen. Hier zie je ook wat de status is van je aanvraag.

Het kan zijn dat jouw vriend nog geen abonnement heeft afgesloten bij DELTA. Heel soms komt het voor dat de vriend die je hebt benaderd niet zichtbaar is in je account. Dit zou een technisch probleem kunnen zijn of een probleem met je Internet browser.

Maak je geen zorgen, je kunt hierbij hulp vragen aan DELTA’s partner Aklamio door een email te sturen naar [email protected].

Pending – Je vriend heeft een order geplaatst via de link die je verstuurd hebt. 

Confirmed – Je deelname is bevestigd en goedgekeurd. 

Rejected – Je deelname wordt afgewezen wanneer je niet aan de voorwaarden voldoet. Als je het niet eens bent met de afwijzing, of als je meer hulp nodig hebt, neem contact op met DELTA’s partner door een email te sturen naar [email protected] 

Deelnames worden afgewezen als: 

  • De vriend die jij hebt benaderd is geen klant geworden via de link die jij verstuurd hebt. 
  • De vriend die jij hebt benaderd heeft zijn abonnement geannuleerd. 
  • In het geval van vraagbundeling: de vraagbundeling campagne niet succesvol is geweest en er geen glasvezel in het gebied wordt aangelegd. 

 Als je het niet eens bent met de afwijzing, of als je meer hulp nodig hebt, neem contact op met DELTA’s partner Aklamio door een email te sturen naar [email protected]

Controle van je deelname zal plaats vinden binnen 14 dagen na afloop van de campagne. Bij goedkeuring van je deelname zal 30 dagen na afloop van de campagne het geld worden overgemaakt. Check de einddatum van de campagne op DELTA Netwerk. De status van je aanvraag kun je altijd checken door in te loggen op je account. 

Als je geen klant bent van DELTA kun je alleen meedoen met de Vriendendienst door een glasvezelabonnement af te sluiten bij DELTA via een link die je van een bestaande klant hebt ontvangen. 

Het e-mailadres en de gebruikersnaam waarmee je je aanmeldt bij Vriendendienst gebruiken we om bij te houden welke vrienden jij tipt voor glasvezelinternet. Op die manier kunnen we de aanvraag controleren en uiteindelijk de uitbetaling doen. Dit geldt ook voor het e-mailadres van de vriend die je benadert en die besluit mee te doen aan de actie. Deze persoonsgegevens worden gedeeld met onze partner Aklamio om de aanmelding te kunnen verwerken. 

Clubacties worden soms ingezet in vraagbundelingscampagnes. Glasvezel internet wordt aangelegd als er voldoende belangstelling is in het betreffende gebied, dit wil zeggen dat er voldoende abonnementen moeten worden afgesloten.

Om dit te realiseren voeren wij gedurende een aantal weken een zogenaamde vraagbundelingscampagne. Voor deze campagne werken we ook samen met lokale verenigingen zoals bijvoorbeeld de voetbalclub. Clubleden kunnen een glasvezelabonnement afsluiten via hun club.

Als klant kun je dus altijd zelf kiezen hoe je je glasvezelabonnement afsluit: via onze website, telefonisch, in de winkel, via vrienden of via je (sport)club. 

Zijn je vragen nog niet beantwoord of heb je meer hulp nodig? Neem contact op met DELTA’s partner Aklamio door een email te sturen naar [email protected]. 

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.