Kies je webmail

Glasvezel met Vriendendienst van DELTA

Ga samen voor gigasnel glasvezelinternet!

actie tot de nok installatie

Profiteer van glasvezel met Vriendendienst van DELTA

Welkom bij de Vriendendienst van DELTA! Een vriend of buur van jou is enthousiast over het gigasnelle glasvezel van DELTA en wil dit met jou delen. Neem jij ook een glasvezelabonnement? Dan ontvangen jullie beiden 25,-! *  

Hoe werkt het? Heel simpel! 

  1. Doe de postcodecheck op deze pagina om de beschikbaarheid op jouw adres te checken. 
  2. Stel een DELTA Flexpakket samen en bestel jouw glasvezelabonnement.
  3. Wordt er een glasvezelnetwerk in jouw buurt aangelegd? Dan ontvang jij als bedankje 25,-!  

Check hier je postcode

*De betaling wordt gedaan wanneer na afloop van de campagne of actie tot aanleg van glasvezel wordt besloten én de aanmelding wordt goedgekeurd. Bekijk hier voor de voorwaarden.

Veelgestelde vragen

De Vriendendienst is een hele leuke manier om wat extra’s te verdienen door je buren, vrienden en familie uit te nodigen voor razendsnel glasvezelinternet van DELTA.

Dit gaat heel makkelijk. Maak eerst een account aan. Zo ontvang je van ons een link en deze kun je delen met je vrienden, buren en familie. Wanneer iemand via deze link een glasvezelabonnement afsluit bij DELTA ontvangen jullie allebei 25,-.

In het geval van een vraagbundelingscampagne wordt de betaling gedaan wanneer na afloop van de campagne tot aanleg van glasvezel wordt besloten én de aanmelding wordt goedgekeurd. Voor alle overige glasvezelcampagnes geldt dat de betaling wordt gedaan na afloop van de actieperiode én na goedkeuring van de aanmelding.

De actievoorwaarden vind je hier.

Ja, dat kan zeker. Als jij je glasvezelabonnement hebt besteld kun je zelf een account aanmaken om zo zelf ook vrienden, kennissen of buren uit te nodigen.

Op die manier verdien jij zelf ook weer 25,- per vriend die via jou een DELTA glasvezelabonnement afsluit. Ook degene die via jou het abonnement afsluit ontvangt 25,-.

De actievoorwaarden vind je hier.

Een controle van je deelname zal plaats vinden binnen 14 dagen na afloop van de vraagbundelingscampagne of na afloop van de actieperiode. Is je deelname goedgekeurd dan zal 30 dagen na afloop van de campagne het geld worden overgemaakt. Check de einddatum van de campagne op DELTA Netwerk

De status van je aanvraag kun je altijd checken door in te loggen op je account. We sturen je een e-mail zodra de deelname is goedgekeurd. Daarna geef je via je account aan naar welk rekeningnummer we het bedrag mogen overmaken.

Zijn je vragen nog niet beantwoord of heb je meer hulp nodig? Neem contact op met DELTA’s partner Aklamio door een mail te sturen naar [email protected]

Nee, dat is niet mogelijk. De vriend de je benadert moet woonachtig zijn op een ander adres omdat er per adres maar één keer glasvezel kan worden aangevraagd.

Je kunt meedoen aan de Vriendendienst wanneer je een glasvezelabonnement hebt van DELTA. De vriend die jij uitnodigt dient ook een glasvezelabonnement af te sluiten van DELTA.

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Even geduld aub

Bezig met ophalen gegevens

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.