Kies je webmail

Betekent de aanleg van glasvezel door meerdere partijen dat de stoep twee keer open moet?


Het zou mooi zijn als we dat kunnen beperken tot een keer, maar uitsluiten kunnen we dat niet. Dat geldt overigens ook voor als we net een glasvezelverbinding hebben gelegd en een week later de riolering wordt vervangen.

Terug naar het overzicht

Gerelateerde tags

Betekent de aanle...

Zie ook veelgestelde vragen

Aanleg glasvezel
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.