De aannemer van DELTA komt bij mij langs voor het maken van een huisaansluiting. Ben ik verplicht deze te nemen?

We komen nu langs voor het maken van de huisaansluiting zonder verdere kosten of verplichtingen. Je hoeft dus nu niet voor een abonnement te kiezen. Je woning is daarmee voorbereid op de toekomst en het moment dat jij of misschien de volgende bewoner wil overstappen naar glasvezel. Je bent dit niet verplicht.

Laat je de aansluiting nu niet maken en later moeten we hiervoor terugkomen dan zijn er kosten verbonden aan het maken van de huisaansluiting.

Gerelateerde tags

De aannemer van D...

Zie ook veelgestelde vragen

Aanleg glasvezel