Kies je webmail

Waarom komt de aannemer al langs om de aansluiting te bekijken als er nog niet bekend is wanneer het netwerk wordt aangelegd?


Dit is onderdeel van de voorbereiding voor aanleg in uw wijk. Op basis van de informatie over de aansluitingen in de woningen kunnen we de vervolgplanning maken.

Terug naar het overzicht

Gerelateerde tags

Waarom komt de aa...

Zie ook veelgestelde vragen

Aanleg glasvezel
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.