Kies je webmail

Wat moet ik doen om een glasvezelaansluiting te krijgen?


Als we met de aanleg van glasvezel in een gebied aan de slag gaan dan ontvang je een brief met meer informatie. Hierin wordt uitgelegd wat je moet doen om de aansluiting in huis te krijgen.

Ook op deze vind je informatie over de plaatsen waar we aan de slag zijn of gaan.

Terug naar het overzicht

Gerelateerde tags

Wat moet ik doen...

Zie ook veelgestelde vragen

Aanleg glasvezel
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.