Kies je webmail

Welke coronamaatregelen worden genomen voor als de aannemer langskomt?


Wij volgen continu de richtlijnen vanuit het RIVM en de maatregelen vanuit de overheid en passen de werkwijze aan de omstandigheden aan.

Graafwerkzaamheden in de straat
De medewerkers van de aannemer die buiten aan het werk zijn zullen zo min mogelijk contact zoeken met mensen in hun omgeving. Medewerkers van de aannemer die niet op locatie hoeven te werken, zoals projectleiders, engineers en andere leden van het projectteam, werken zo veel mogelijk vanuit huis.

Bezoek aan huis
Als er een bezoek aan huis gebracht wordt dan komen er alleen fitte en gezonde medewerkers bij je langs. Een bezoek is minder persoonlijk dan gewoonlijk, er worden geen handen geschud en er wordt afstand bewaard. Minimaal 1,5 meter. Wil je zelf ook voldoende afstand houden van een medewerker die bij je thuis is?

Onze medewerkers zijn bij een huisbezoek extra alert en zullen vragen stellen die te maken hebben met het corona-virus. Als je zelf of een huisgenoot luchtwegklachten heeft gecombineerd met koorts, mag de medewerker niet naar binnen.

Terug naar het overzicht

Gerelateerde tags

Welke coronamaatr...

Zie ook veelgestelde vragen

Aanleg glasvezel
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.