DELTA investeert 100 miljoen, draait de klant hiervoor op?

DELTA investeert al sinds 1995 in glasvezelinfrastructuur in Zeeland. 60 procent van het huidige netwerk bestaat namelijk al uit glasvezel. Deze nieuwe investeringen zijn voor de lange termijn. Hier zullen we dus ook in de komende jaren mee door blijven gaan. Dit zijn reguliere investeringen om de Zeeuwse internet-infrastructuur op topniveau te houden.

Gerelateerde tags

DELTA investeert...