Kies je webmail

Gaat de kabel in Zeeland verdwijnen nu glasvezel wordt aangelegd?


De diensten internet, tv en bellen blijven zowel via de kabel en via glasvezel beschikbaar. Bij nieuwe abonnementen kun je alleen voor een glasvezelabonnement kiezen zodra dit beschikbaar is op jouw adres.

Terug naar het overzicht

Gerelateerde tags

Gaat de kabel in...

Zie ook veelgestelde vragen

Glasvezelnetwerk Zeeland
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.