KPN heeft me (naast DELTA) benaderd voor een glasvezelaansluiting. Moet ik dan twee glasvezelkabels laten aansluiten?

Nee, dat is niet nodig. DELTA legt al glasvezel aan, dus het is niet nodig en daarnaast blijft het kabelnetwerk van DELTA gewoon beschikbaar. Het netwerk van DELTA is superieur en biedt hiermee de hoogste snelheid op glasvezel, tot 8 Gbps.

Je kan bij DELTA direct al een abonnement voor de snelheid van 1 Gbps kiezen. Als je tijdens de aanleg van glasvezel al deze snelheid wil ervaren kan je direct kiezen voor een kabelabonnement daarna stap je dan over op het moment dat jou uitkomt.

Heb je nu al kabel van DELTA dan kan je dat gewoon houden en als je kiest voor een glasvezelabonnement wordt dit overgezet nadat DELTA glasvezel heeft aangelegd.

Gerelateerde tags

KPN heeft me (naa...