Waarom leggen KPN en DELTA allebei in hetzelfde gebied glasvezel aan?

We hebben in 2019 aangekondigd dat we 100 miljoen euro investeren in een nieuw glasvezelnetwerk voor Zeeland. Die plannen rollen we nu uit.

Het kan gebeuren dat daarbij ook een andere partij heeft besloten om glasvezel aan te bieden. Dat gebeurt in dit geval. We willen onze klanten blijven voorzien van een superieure internetverbindingen en optimaliseren met glasvezel onze dienstverlening.

Gerelateerde tags

Waarom leggen KPN...