Waarom legt DELTA nu glasvezel aan?

Omdat we zien dat de internetbehoefte ieder jaar met 40 procent groeit. We hebben de afgelopen periode de capaciteit verhoogt door op 15.000 plaatsen apparatuur in het netwerk te vernieuwen. Een volgende stap is het uitbreiden van ons glasvezelnetwerk zodat we (ook) in de (verre) toekomst iedereen van een stabiele internetverbinding kunnen blijven voorzien.

Daarbij zien we dat de behoefte van onze klanten verandert. Steeds meer mensen werken thuis en in de cloud. Daarvoor is het prettig om een hogere uploadsnelheid te hebben. Op deze manier geven we onze klanten de mogelijkheid om zelf te kiezen uit een verbinding die het beste bij hen past. De een wil graag televisies door heel het huis makkelijk aansluiten. Dat gaat beter via de kabel. De ander wil liever een hogere uploadsnelheid.

Gerelateerde tags

Waarom legt DELTA...