Waarom levert de een niet over het netwerk van de ander?

Netwerkpartijen maken daarin verschillende keuzes. Of het toelaten van andere partijen wel of niet kan, hangt af van de netwerkstructuur en -inrichting (technisch).

Het heeft ook te maken met bedrijfsstrategie: als je over het netwerk van een andere partij diensten wil leveren, staan daar uiteraard ook kosten tegenover. Dus een partij kan er ook voor kiezen om dan zelf een netwerk aan te leggen.

Overigens is ons glasvezelnetwerk een open netwerk. Dat betekent dat andere providers hun diensten mogen aanbieden over ons netwerk.

Gerelateerde tags

Waarom levert de...