Biedt glasvezel beter internet?

Zowel via coax als via glasvezel leveren we het best mogelijke internet van Nederland met downloadsnelheden tot maar liefst 1 Gbps (1000 Mbps).

Glasvezel is wel beter in staat een hogere capaciteit te verwerken. Dat is de reden waarom een groot deel (60 procent) van ons huidige netwerk al uit glasvezel bestaat. Nu verglazen we ook het laatste gedeelte van de aansluiting naar het huis zelf.

Gerelateerde tags

Biedt glasvezel b...

Zie ook veelgestelde vragen

Verschil glasvezel en andere technologieen