Wat biedt DELTA anders aan via de kabel dan via glasvezel?

Internet, tv en bellen is nagenoeg gelijk bij coax en glasvezel. Zo zijn via beide netwerken downloadsnelheden mogelijk tot 1 Gbps. De uploadsnelheid is bij coax tot 100 Mbps, bij glasvezel is die gelijk aan de downloadsnelheid.

Om televisie te kunnen kijken heb je bij glasvezel bij iedere tv een interactieve tv-ontvanger nodig. Via de kabel kun je ook zonder decoder of smartcard naar een bepaalde hoeveelheid digitale zenders kijken.

Gerelateerde tags

Wat biedt DELTA a...

Zie ook veelgestelde vragen

Verschil glasvezel en andere technologieen