Wat zijn de voordelen van glasvezel?


Glasvezel is net als coax een technologie waarmee je razendsnel kan internetten, haarscherp televisie kan kijken en uitstekend kan bellen. De vraag naar meer en sneller internet blijft groeien. Met glasvezel kan in die groeiende behoefte worden voorzien.

Lees meer over "wat is glasvezel".

Terug naar het overzicht

Gerelateerde tags

Wat zijn de voord...

Zie ook veelgestelde vragen

Verschil glasvezel en andere technologieen
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.