Wordt internet via glasvezel duurder dan via de kabel?

De kosten van je abonnement worden vooral bepaald door de internetsnelheid die je kiest, de wijze waarop je tv wilt kijken en het aantal zenders dat je wil ontvangen. Dus niet zozeer door de kabel waarover we die snelheid en zenders leveren.

Wil je meer weten over de kosten en de mogelijkheden van een abonnement via glasvezel? Kijk dan op deze pagina.

Gerelateerde tags

Wordt internet vi...

Zie ook veelgestelde vragen

Verschil glasvezel en andere technologieen