Waar kan ik terecht met vragen over de aanleg?

Heb je vragen over bijvoorbeeld de planning van de werkzaamheden in de buurt of jouw woningaansluiting?
Kijk dan eerst op deze pagina. Hier vind je meer informatie over de aanleg van het glasvezelnetwerk en de aansluiting in huis.

Heb je een specifieke vraag over de aansluiting van jou woning?
Neem dan contact op met de aannemer die in jouw woonplaats glasvezel aanlegt. De aannemer is verantwoordelijk voor de aanleg van het netwerk.

Zij nemen ook contact met je op over het maken van de aansluiting bij je thuis.

Zie ook veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen