Zijn er kosten verbonden aan het overstappen van kabel naar glasvezel?

Nee, hier zijn geen kosten aan verbonden. Als je over wil stappen naar glasvezel dan kan dit door hier een glasvezel Flexpakket te bestellen.

De aannemer komt dan langs om de huisaansluiting te bespreken en vervolgens aan te sluiten. Zodra deze aansluiting en het netwerk gereed zijn kan je abonnement omgezet worden van kabel naar glasvezel.

Als bestaande klant kunnen we je abonnement nog niet direct overzetten met behoud van al je persoonlijke instellingen zoals e-mailadressen, mailboxen, telefoonnummer en factuurgeschiedenis. Als je je nu aanmeldt voor een glasvezelabonnement, wordt je woning alvast aangesloten. Je abonnement wordt overgezet zodra de aanpassingen in onze klantsystemen gereed zijn. Daarna krijg je meer informatie over het overstapmoment.