Kies je webmail

Opzeggen bij overlijden

De periode na een overlijden is zwaar en hectisch. Wij helpen je daarom graag om wat zorgen uit handen te nemen bij het beëindigen of overnemen van het contract van de overledene.

Het contract overnemen

In het geval van overlijden kan het contract per direct worden overgenomen onder een andere naam. Dit kun je het beste telefonisch doen door onze klantenservice te bellen via 0118-22 55 75 (tarief 088-nummer). Telefonisch zijn wij doordeweeks bereikbaar van 09.00 – 21.00 uur en in het weekend van 10.00 – 16.00 uur. Je ontvangt een schriftelijke bevestiging van de contractovername.

Download het formulier

Het contract beëindigen

In het geval van overlijden kan het contract per direct kosteloos worden beëindigd. Dit kun je het beste telefonisch doen door onze klantenservice te bellen op 0118-22 55 75 . Telefonisch zijn wij doordeweeks bereikbaar van 09.00 – 21.00 uur en in het weekend van 10.00 – 16.00 uur. Je ontvangt een schriftelijke bevestiging van de opzegging met daarbij instructies voor het terugsturen van eventuele apparatuur.

Je kunt het contract ook schriftelijk beëindigen. Stuur dan een brief naar:

DELTA Fiber Nederland B.V.
t.a.v. Klantenservice
Antwoordnummer 41
4330 VB Middelburg

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Even geduld aub

Bezig met ophalen gegevens

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.