Ik heb een storing. Wat nu?

Een storing is nooit leuk. Een storing willen jij en wij zo snel mogelijk opgelost zien. Alleen is de oorzaak van een storing niet altijd even makkelijk te achterhalen. Zo kan het bijvoorbeeld gaan om een storing die een hele straat treft, om onderhoud door ons of onze leveranciers, om een defect apparaat in huis of haperende binnenhuisbekabeling.

Kies hieronder wat voor storing je ondervindt en wij helpen je verder op weg.

Actuele storingen

Bekijk het storingsoverzicht van Enduris. 

Storing melden

Het landelijk storingsnummer is 0800-90 09 (gratis). Hier kun je 24 uur per dag een gas- en/of stroomstoring melden. Je wordt doorverbonden naar de netbeheerder in je regio.

In de provincie Zeeland is Enduris de regionale netbeheerder voor elektriciteit en gas. Woon je in een andere provincie? Bekijk dan het overzicht van netbeheerders

Tip voordat je een storing meldt

Check altijd of de storing niet aan je apparaat ligt. Voor elektriciteit doe je dit door een ander apparaat op een stopcontact aan te sluiten. Of ga na of je buren de storing ook hebben. Hierdoor voorkom je dat je onnodig voorrijkosten betaalt. 

DELTA en ZeelandNet behoren tot de beste service providers van Nederland voor internet, bellen en televisie. Toch kunnen er soms storingen plaatsvinden op ons netwerk waardoor je tijdelijk niet kunt internetten, bellen en/of televisie kijken. We proberen elke storing zo snel mogelijk op te lossen. Ons streven is om alle storingen zo mogelijk dezelfde dag of anders binnen 2 werkdagen op te lossen.

Actuele storingen

Klik hier voor de actuele storingen

Storing melden

Staat je storing er niet bij? Geef je storing online door, of neem contact op met onze Klantenservice:

  • 0118 - 22 55 00 (normaal tarief) voor je kabelaansluiting (CAI), analoge en Digitale TV 
    (Op werkdagen van 08.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur)

Stappenplan oplossen storing aan DELTA Digitale TV

Bekijk ons stappenplan

Of bekijk onze oplossingen voor blokjesbeeld op DELTA Digitale TV

Ligt het niet aan het apparaat, check dan je bekabeling. In de video hieronder zie je hoe je dit kunt doen. Ga na of je buren de storing ook hebben. Hierdoor voorkom je dat er onnodige voorrijkosten worden betaald. 

DELTA en ZeelandNet behoren tot de beste serviceproviders van Nederland voor internet, bellen en televisie. Toch kunnen er soms storingen plaatsvinden op ons netwerk waardoor je tijdelijk niet kunt internetten, bellen en/of televisie kijken. We proberen elke storing zo snel mogelijk op te lossen. Ons streven is om alle storingen zo mogelijk dezelfde dag of anders binnen 2 werkdagen op te lossen.

Actuele storingen

Klik hier voor de actuele storingen

Storing melden

Staat je storing er niet bij? Geef je storing online door, of neem contact op met onze Klantenservice:

  • 0118 - 22 55 00 (Op werkdagen van 08.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur)

Storingen snel verholpen

We investeren continu in de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van onze diensten en plannen onderhoud zo veel mogelijk 's nachts. Toch kunnen er soms storingen optreden waardoor je tijdelijk niet kunt internetten, bellen en/of televisie kijken. We proberen elke storing zo snel mogelijk op te lossen. Ons streven is om alle storingen zo mogelijk dezelfde dag of anders binnen 2 werkdagen op te lossen.

Actuele storingen en kookadviezen

Komt er geen of bruin water uit je kraan? Bekijk hier of er werkzaamheden of storingen zijn in je woonplaats/gebied. Ook lees je hier of er eventueel een kookadvies geldt. 

Waterstoring melden

Staat je storing er niet bij? Bel dan 0113 74 11 00.

Heb je een onderhouds- of verhuurcontract bij DELTA?

Bel dan in geval van storingen met 0118 - 22 55 00 of neem buiten onze openingstijden direct contact op met
Comfort Partners B.V. via het telefoonnummer 0113 - 56 51 11.

Brandt bijvoorbeeld een lantaarnpaal in je straat niet meer?

Storingen aan de openbare verlichting kun je melden via www.ovstoringzeeland.nl

Per 1 mei 2016 zijn onze warmtediensten overgedragen aan Ennatuurlijk. Kijk of er een storing is bij jou in de wijk of meld een storing.