Kies je webmail

Ik wil mijn nummer afschermen, waar kan ik mijn voorkeuren aangeven?


Je kunt op mijnnummervermelding.nl aangeven of je je nummer vermeld wilt hebben in de telefoongids. Maar je kunt daar ook aangeven dat je je nummer niet terug wilt laten komen op de factuur van andere gebruikers die met jou gebeld hebben.

Terug naar het overzicht

Gerelateerde tags

Ik wil mijn numme...

Zie ook veelgestelde vragen

Bellen
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.