Wanneer kan ik gebruik gaan maken van het glasvezelnetwerk?

Nadat de aanleggende partij in jouw gebied de aanleg van het glasvezelnetwerk heeft afgerond en de huizen zijn aangesloten op het netwerk, kan de levering van internet en andere diensten gaan starten. DELTA moet hiervoor eerst je abonnement activeren.

Een DELTA monteur komt langs en sluit je Flexpakket aan. Hij gaat pas weg als alles werkt. Vanaf dat moment kun je gebruikmaken van je DELTA Flexpakket. Kijk voor een actuele status van de aanleg in jouw gebied op www.deltafibernetwerk.nl.

Gerelateerde tags

Wanneer kan ik ge...

Zie ook veelgestelde vragen

Installatie glasvezel