Wanneer weet ik of er glasvezel aangelegd gaat worden in mijn gebied?

Er gaat glasvezel aangelegd worden in een gebied wanneer een minimaal percentage van de inwoners in het gebied kiest voor glasvezel. Wanneer de campagne succesvol is afgerond, word je persoonlijk geïnformeerd door de aanleggende partij in jouw gebied.

Kijk voor een overzicht van het te behalen percentage en een actuele status van de campagne in jouw gebied op www.deltafibernetwerk.nl.

Gerelateerde tags

Wanneer weet ik o...

Zie ook veelgestelde vragen

Installatie glasvezel