Wanneer wordt de glasvezelaansluiting in mijn woning geplaatst?

Het plaatsen van de glasvezelaansluiting in uw woning wordt gedaan door een monteur van de aannemer in opdracht van de aanleggende partij in jouw gebied. Hier word je persoonlijk over geïnformeerd door de aanleggende partij.

Kijk voor een actuele status van de aanleg in jouw gebied op www.deltafibernetwerk.nl. Wanneer de glasvezelaansluiting geplaatst is, activeren wij als serviceprovider je abonnement. Een DELTA monteur komt langs en je sluit je Flexpakket aan. Hij gaat pas weg als alles werkt. Vanaf dat moment kun je gebruikmaken van je DELTA Flexpakket.

Gerelateerde tags

Wanneer wordt de...

Zie ook veelgestelde vragen

Installatie glasvezel