Wanneer wordt er gestart met de aanleg van glasvezel in mijn gebied?

Indien de campagne om glasvezel aan te leggen in jouw gebied succesvol is afgerond, kan de aanleggende partij het glasvezelnetwerk gaan aanleggen. Hier word je persoonlijk over geïnformeerd door de aanleggende partij in jouw gebied.

Kijk voor een actuele status van de campagne en aanleg in jouw gebied op www.deltafibernetwerk.nl.

Gerelateerde tags

Wanneer wordt er...

Zie ook veelgestelde vragen

Installatie glasvezel