Kies je webmail

Hoe maak ik een extra e-mailadres aan?


Een extra e-mailadres is een opzichzelfstaand adres met een eigen e-mailbox. Het is alleen mogelijk dit extra e-mailadres aan te maken onder het hoofd e-mailadres.

  1. Log in in MijnDELTA
  2. Klik op Zelf regelen
  3. Klik op "extra e-mailadres toevoegen"
  4. Vul het gewenste e-mailadres en wachtwoord in
  5. Klik op "mailbox aanmaken"

Je extra e-mailadres is binnen een uur actief en kan je toevoegen aan je e-mailprogramma.

Terug naar het overzicht
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.