Hoe verwijder ik e-mails in mijn webmail?

Voor het verwijderen van e-mails heb je je inlognaam en wachtwoord nodig. Je krijgt een melding als jouw mailbox 80% vol is en bij 95% vol.

Wil je de e-mails per stuk verwijderen?

1. Open je Webmail
  2. Selecteer de e-mail die je wilt verwijderen en klik daarna op de knop Verwijder in de grijze balk bovenaan
  3. Je vindt de verwijderde e-mail terug in de prullenbak links in de blauwe balk. Verwijder de e-mail definitief door de e-mail te selecteren en op de knop Verwijder te drukken in de grijze balk bovenaan.

Wil je meerdere of alle e-mails verwijderen?
Met deze functie verwijder je in één keer definitief de oudste 25MB aan e-mails. Ook uit je mappen.

1. Log in in MijnDELTA
  2. Klik op Zelf regelen
  3. Klik op E-mailadressen beheren
  4. Klik achter het betreffende e-mailadres op de knop met de oranje prullenbak ‘Mailbox legen’
  5. Weet je het zeker? Klik dan op JA om te bevestigen
  6. De oudste 25MB e-mails is per direct verwijderd.

Heb je nog een e-mailprogramma op je computer?
Als je naast Webmail nog gebruik maakt van een e-mailprogramma (bijvoorbeeld: Outlook) kan de optie kopie op de server achterlaten aangevinkt zijn. Je e-mails blijven dan door middel van kopieën ruimte innemen op de server. Je-mailbox blijft dan vollopen. Controleer of deze optie aan staat en zet hem uit.