Kies je webmail

Kan ik het led lichtje op de Mesh Wifi-punten uit zetten?


Het LED lichtje op de Mesh Wifi-punten kun je gemakkelijk aanpassen: Volg in de TP-Link app de volgende stappen: Ga in het hoofdmenu van de app naar Meer > Geavanceerd > LED.
Je ziet nu twee keuzes:

  • LED uitzetten. Dan zet je het lampje op je Mesh Wifi-punten helemaal uit
  • LED uitzetten tussen specifieke tijden
Terug naar het overzicht

Gerelateerde tags

Kan ik het led li...

Zie ook veelgestelde vragen

Internet
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.