Kan ik meldingen die ik vanuit de app van TP-Link krijg uitzetten?

Wil je geen melding in je app ontvangen, of niet alle meldingen? Dit pas je gemakkelijk aan in de app. Ga in het hoofdmenu van de app naar Meer > Geavanceerd > Meldingen. Kies hier welke meldingen je uit wilt zetten.

We raden je hierbij aan om de melding “Firmware update” aan te laten. Op die manier weet je altijd wanneer er een nieuwe update is.

Gerelateerde tags

Kan ik meldingen...

Zie ook veelgestelde vragen

Internet