Wat is de maximale snelheid van het wifi-signaal via het wifi-modem?

Het bereik van het wifi-signaal is sterk afhankelijk van de toegepaste materialen in je woning, elektrische en elektronische apparatuur, maar ook bijvoorbeeld van wifi-signalen van je buren. Hoe dichter bij de zender hoe beter de dekking en hoe hoger de snelheid die je kunt gebruiken.

Het modem zal altijd de snelheid kunnen leveren die past bij je abonnement.