Wat is het verschil tussen WIFI ZEELAND en DELTA WifiSpots?

WiFi ZEELAND is een WiFi-netwerk voor recreatie en toerisme. Het is te vinden in stads- en dorpskernen in de openbare ruimte in Zeeland, en op enkele recreatieparken. Het kent een (langzamere) gratis variant en een betaalde snelle variant.

WifiSpots is voor klanten van DELTA met een abonnement. De snelheid van WifiSpots is hoger dan WiFi ZEELAND, zowel van de betaalde als de gratis variant.