Kies je webmail

Wat kan ik verwachten van het wifi-modem?


Je internetsignaal komt binnen via het modem. Doordat jouw modem ook een wifi functie heeft, kan je draadloos internetten. In de meeste gevallen heb je hiermee een prima wifi-signaal in huis. Er zijn helaas ook stoorzenders die zorgen voor een slechter wifi-bereik. Dit kun je oplossen door bijvoorbeeld extra wifi punten aan te leggen.

Terug naar het overzicht

Gerelateerde tags

Wat kan ik verwac...

Zie ook veelgestelde vragen

Internet
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.