Wat kun je verwachten aan internetsnelheid bij DELTA?

Wat voor snelheid je van ons kunt verwachten, zie je hieronder. De geadverteerde snelheid is de internetsnelheid die bij je abonnement hoort. Die snelheid meten we vanaf het modem.

Omschreven snelheid Gemeten snelheid
Maximale download- en uploadsnelheid Gelijk aan de geadverteerde snelheid
Normale download- en uploadsnelheid Hoger dan 90% van de geadverteerde snelheid
Minimale download- en uploadsnelheid Hoger dan 50% van de geadverteerde snelheid