Welke instellingen van mijn WiFi-modem kan ik aanpassen?

Je bent zelf verantwoordelijk voor de instellingen van de ingebouwde router. Deze instellingen kan je altijd wijzigen. Alleen op de dik gedrukte instellingen ontvang je ondersteuning van onze klantenservice.
De werking van overige functies kan je nalezen in de handleiding of stel je vraag op ons Serviceforum.

De volgende instellingen zijn op het WiFi-modem aan te passen:
> Eigen gebruikersnaam en wachtwoord instellen
> Reset naar fabrieksinstellingen van ZeelandNet
> Wireless security is WPA of WPA2-personal AES of AES + TKIP
> Wireless 802.11n netwerk (standaard aan) uitzetten
> SPI firewall uitzetten
> Bridge mode inschakelen/uitschakelen
> Op afstand herstarten met wachtwoord beveiligd
> Reporting (standaard uit) aanzetten en reports automatisch toezenden
> WPS Functie (standaard uit) aanzetten
> Netwerkmode (B/G/N) aanpassen
> Channel Width: 20Mhz of 40Mhz (standaard is 20Mhz)
> Channel (uitzendkanaal aanpassen)
> UPnP (standaard uit) aanzetten
> Port Range Forwarding max 30 regels
> Port Range triggering
> DMZ hosting (standaard uit) aanzetten
> Statusfuncties: WAN ip-gegevens, LAN ipgegevens
> DHCP-server (standaard aan) uitschakelen
> Pre-assigned DHCP IP adresses
> DDNS service (standaard uit) aanzetten
> Remote Management aanzetten en het poortnummer opgeven