Het lukt niet om de app te downloaden, wat nu?


Je kunt de app downloaden via de reguliere app stores: Google Play Store of de Appstore. Voor de Mobiel-app heb je minimaal de volgende versies nodig:

  • Android, versie 6 of hoger
  • iOS, versie 8.0 of hoger, de app werkt vanaf de iPhone 5S-modellen.

Lukt het toch niet? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of stel je vraag via de chat.

Terug naar het overzicht

Gerelateerde tags

Het lukt niet om...

Zie ook veelgestelde vragen

Mobiel
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.